среда, 20. новембар 2013.

Ana Bjelica: "Navikla sam na trofeje"

- "Ako dođu, lako ću se boriti sa njima", rekla je Ana Bjelica u intervjuu za Sportski Žurnal.

Mladi korektor stigao je ovog leta u Poljsku, što je njen prvi strani klub u karijeri. I nije mogla da zamisli bolji start sezone. Hemik ima sedam pobeda iz isto toliko utakmica! Ali nije bilo sve tako sjajno za Bjelicu na početku:
-"Bilo je jako teško. Kad se setim dana kada sam došla ovde posle Evropskog prvenstva.. Prvi put u Poljskoj, napustila kuću, novi grad, novi klub, novi saigrači... Sve je bilo totalno drugačije.", rekla je Bjelica na početku intervjua i dodala. "Stvari su postale mnogo lakše kad je počela sezona, ali loše sam igrala prve utakmice. Podrška saigračica mi je dosta pomogla, posebno od Maje Ognjenović. I danas, život izgleda sjajno."

Hemik zauzima prvo mesto na tabeli, a mnogi očekuju da tamo i ostane do kraja lige:

-"Svi to očekujemo. Naša najveća želja je da osvojimo duplu krunu (prvenstvo i kup), tako da nije mnogo bitno da budemo prvi u ligi. Bitno je da budemo prvi posle plej-ofa. To se jedino računa."

I, bilo bi dobro da spomenemo da je Hemik ove sezone promovisan u prvu ligu i da je odmah postao broj 1 u Poljskoj!

-"Organizacija je sjajna. Živimo u Szczecinu, koji je 20 kilometara udaljen od Polica. Ljudi nas već poznaju, odbojka je nacionalni sport u Poljskoj. Atmosfera u i oko kluba su odlične i svi želimo da tako i ostane."- izjavila je srpska odbojkašica, koja je osvojila 4 duple krune sa Crvenom Zvezdom, možda će doneti sreću i Hemiku:

- "Navikla sam na trofeje. Ako dođu, lako ću se boriti sa njima. Samo neka dođu u Hemik." - zaključila je Bjelica u intervjuu za Sportski Žurnal.  

Нема коментара:

Постави коментар